Brf Björnen har en fin  gästlägenhet och en festlokal som våra medlemmar kan hyra till en vettig penning när det kommer gäster på besök.

Det kan vara så att din egen lägenhet inte räcker till, eller att det känns bättre att gästerna kan klara sig lite mer fritt på natten, då är den här lägenheten perfekt. Lägenheten ligger i nedre plan i höghuset, Centralgatan 40 A. Den består av ett rum med pentry och har ett fint duschrum med toalett. Den är utrustad med en bäddsoffa med två bäddar samt två sängar. Fler bäddar kan ordnas vid behov. Pentryt har porslin, induktionsplatta, mikro och kylskåp. Så dina gäster kan klara sig mycket bra här.

Föreningslokalen ligger i nedre plan i höghuset ingång från utsidan Centralgatan 42 B märkt trafikverket. Pentry har porslin ,kylskåp och mikro . I lokalen finns 2st bord och  16stolar och 8st klappstolar . Det finns städmaterial i garderoben i lokalen . Bokas måndag -söndag mellan kl 07.00-22.00 .

 

 

Priset är 100 kr per natt för gästlägenheten

Priset för föreningslokalen är 100kr per dag .

Boka här

 

 Bokningdator_phone_elstavla_boknwe

Bokning görs via de digitala tavlor vi har i trapphusen, via dator, smartphone eller på länken ovan. Du har på displayen som finns på bokningssidan en översikt för bokning av gästlägenheten för hela kalenderåret. Den bokning som du gör, görs från kl.12.00 till kl.11.59 påföljande dygn. Vi sammanställer utdrag för bokningsavgifterna en gång i kvartalet. Den avgift du har att erlägga kommer att läggas på din månadsavgift någon av kommande månader efter att HSB fått in bokningarna.

Lägenheten får bokas max 14 dagar i rad, har du behov av längre bokning, kontakta din styrelse. Du kan boka på ny tid för gästlägenheten när din tidigare tid har förfallit.

OBS!
Om det är så att du bokar lägenheten och sedan öppnar dörren till gästlägenheten; så registreras detta; och då räknas din bokning som nyttjad.
Tänk på att avboka om det är så att du ångrat din bokning.

 

Städning & Husdjurstadredskap_kombi_webb

I lägenheten finns städutrustning tillgänglig. Det är den som bokar lägenheten som är ansvarig för att alla utrymmen är städade, dammsugning av golven gjord, samt att torkning av golv, bord och diskbänkar är slutfört. Lägenhetens skötsel vid uthyrning bygger på att vi tar vårt ansvar.

Om städningen inte sköts så måste vi höja dygnsavgiften för att täcka upp städningen.
Läs även längre ned om förlorad rätt till bokning.

Lägenheten har rök- och husdjursförbud för att hålla den i ett fräscht skick samt att vi inte kan tillåta sådant som ger allergiska reaktioner hos de som vill boka vår lägenhet.

Välkommen!


 

OBS;

Om något ovan inte sköts, att lägenheten lämnas ostädad eller att den är dåligt städat, samt om lägenheten används som ”festlokal” eller ”festställe”, att det kommer klagomål om störning eller liknande; så är det full anledning för den hyrande till att förlora sin rätt att få boka gästrummet fler gånger.