korg_bread2web

Brf Björnen är en ganska social förening. Det är en hel del medlemmar som spontant träffas och tar en fika på våra kaffe- och grillplatser.

Det är välbesökta och naturliga nav i kontakterna mellan medlemmarna.

Ett trevligt sätt att umgås. Det behövs ingen inbjudan, utan här går vi ut och sätter oss tillsammans för den som vill, ensam om man känner för det. Ett lättsamt umgänge grannar emellan…

Brf Björnen har en grillplats i området. Den ligger ligger vid garagen, och är en hörna som ligger lite avskilt. Det är även en plats som du kan boka på den lilla anslagstavlan på garageväggen, om du t.ex. får gäster, för att kunna sitta i kvällssolen och grilla, dricka kaffe och prata helt för er själva.

Grillning på balkongerna är endast tillåtet med elgrill.

fyrtal_kaffe

Som vid alla andra aktiviteter som påverkar i området, tvättstugor, träningsrum etc., så har föreningen regeln att det vid grillplatserna skall vara tyst efter kl.21.00 då grillarna ligger så att det lätt stör boende som vill ha lugn. Ingen musik runt grill- & kaffeplatserna är tillåten.

Att städa upp och ta bort grillkol, det ligger på den som använt vår gemensamma grillplats. Vill du grilla på uteplats eller balkong, så är det bara tillåtet med el- eller gasolgrill och det skall då vara en grill där grillelementet är placerat i överkant, så att inget stekflott faller ner på grillen. Allt för att alla skall trivas, så vi slipper problem med grillos som går in till våra grannar…

Välkommen ut på en kopp kaffe eller grillat!