grill_ted_web

När sommaren är som finast, oftast i Augusti månad, då passar Brf Björnens festkommitté på att ordna en grill- eller sommarfest för sina medlemmar.

Här finns det möjlighet till att det bjuds på grillat kött, dryck, gott bröd och fin sallad till det. Fest alltså!grill_brodkorgenweb

De senaste åren har föreningen även hyrt ett större tält för att kunna vara säkra på att få ha festen utan ett störande regn. Då har det varit mat från någon större restaurang där allt är färdigt när det kommer. Bara för dig som medlem att sitta ned och njuta.

Festen är ett av medlemmarna uppskattat inslag där det finns utrymme för mingel, gemyt, samtal och umgänge med grannar. Det är lätt att knyta kontakter, det är ett otvunget och lättsamt sätt på grillfesten. Allt sker med en trivsam bordsservering, där Björnens festkommitté sköter logistiken, gästerna sitter till bords eller besöker borden med upplagd mat.

Varma grillfestkvällar händer det att några  dröjer sig  kvar långt in på den sena sommarkvällen för behagligt småpratande. Ett skönt och välkommet inslag i den ljumma augustikvällen.

Du är hjärtligt välkommen ut att delta, mingla med grannarna…

fyrtal_grill_kaffe_runeweb

December-mys
När vi sedan når in i December, så har vi även ett välbesökt adventsfirande i föreningens lokal i Centralgatan 42.

Då bjuds det på kaffe, kakor, lussebröd och glögg.

Bägge tillfällena är trivsamma möjligheter att träffa grannarna i din förening…

Välkommen!